reede, 22. aprill 2016

Maasikakorv

Sel nädalal meisterdasime maasikakorve. Otsustasime selleks kasutada ära rühmas munadepühadest üle jäänud salvrätikud. Proovisime puhuda veepommi õhupalle(ehk siis väikseid õhupalle), kuid saime vaid punased põsed ja punnis silmad, neid on ikka väga raske täis puhuda. Seejärel täispuhutud pallid katsime pva liimi ning salvrätikutega. Õnnestus kogu töö käigus pool rühma ära liimida, salvrätikutükke leidus veel terve nädal igal pool, aga korvid said sellegipoolest väga kenad. Korvid kuivasid kusjuures veel 2 päeva ja mingil hetkel õhupallid lihtsalt läksid lössi sees, kuid korv säilitas oma kuju. Kollaazi pealt on näha, kuidas üks korv on seest sinine, sealt lihtsalt õhupall keeldus välja tulemast. :)
 22.04 Maasikakorvid-Toome laste rühmatöö 5-6 aastased. Foto Õpetaja Laura.

Nädala nipp: Võimle iga päev 10 minutit! Terves kehas on terve vaim.
Nädala nippi me järgisime hoolega, võimlesime ja tantsisime kohe nii, et võttis võhmale. Kui parasjagu ei harjutanud saalis Klunkeri tantse, siis rühmas muusika kõlas ikka koguaeg. Pildil on hiirte peituse pilt, kõik on hoolega keras niiet kass meid üles ei leiaks, või siis meie rühma puhul, et rebane üles ei leiaks.

Oi ja mainimata ei saa jätta ka seda, et  maasikataimel tuli esimene õis(17.04). Kollane taim nr 1. Õis ilmus nädalavahetusel, kuid enne kui kaamera üles leidsime olid juba õielehed maha langenud. Kuid ega see meie esimese õie üle rõõmustamist ei seganud ühestki otsast.  Korvid on olemas, esimene õis ka, nüüd jääme ootama vilju.

Maasikataimed 20.04

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar